Alla inlägg den 3 juni 2012

Av Angie Jeppsson - 3 juni 2012 12:06

vilken helg :S

kände hjärtat hoppa några extra slag igår eftermiddags, sa till danne att jag skulle gå och handla dricka mellan hans kunder, gick i rask takt, andades, musik, sprang över gatan i full fart, andningen, hjärtat kom i rythm igen, jag gick med bestämda steg hem med colan och saften.


eftermiddagen flöt på, Bella som är sjuk var så dryg :/ åhh hon är överallt där jag är, hela tiden, 

nattningen tog evigheter, slutligen somnade dom, 

och vi, jag vaknade varannan timme, steg upp vid halv 7, alla sov, 

drack kaffe, bad mannen vakna till lite vid 8, så han kunde ha koll om kidzen vaknade, 

klädde mig, laddade mp3, ut och sprang, parken som byggs är utmärkt för terränglöpning, kullarna med lös jord ger utmärkt motstånd för mig, och vita nike blev svarta.

Kom hem, tränade lite i en halvtimme,

la mig på golvet och låg där.


Jag är...vet inte...rastlös?...

Låt måndagen komma och jobbet starta, antingen får vädret vända nu så eftermiddagarna blir roligare med kidzen eller så får jag väl orka börja baka igen, och behålla diciplinen att själv inte äta :S


Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.


Låt dock aldrig min sinnesro bli så total att den släcker min indignation över det som är fel, vrångt och orätt. Att tårarna slutar rinna nerför mina kinder och vreden slocknar i mitt bröst.


Låt mig aldrig misströsta om möjligheten att nå en förändring bara för att det som är fel är lag och normalt, att det som är vrångt och orätt har historia.


Och låt mig aldrig tvivla på förståndet bara för att jag är i minoritet. Varje ny tanke startar alltid hos en ensam.

Ovido - Quiz & Flashcards