Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Angie Jeppsson - 1 januari 2013 11:21

Vaknade runt 9, av migrän :/

Familjen vaknade inte till liv förrens en hel timme senare, välbehövligt lugn och ro faktiskt.

Det har varit tvmys sen dess, frukost i vardagsrummet och inga sysslor har blivit omhändertagna.


Gårdagen spenderade vi hemma hos Babcia och Asia, god mat, trevligt sällskap och sändningarna från Warsawa, farfar kom också dit, så det var en trevlig kväll, lugnt och fint, barnen ville knappt hem vid 01, men gott somnade dom sen, och jag, ja jag hann tänka en hel del.


Väldigt glad för att dessa dagarna är förbi, vet inte, men jag mår som sämst just under jul och nyår, stressad, miljoner tankar, samtidigt är det just under dessa dagar som jag är som mest tacksam för mina barn.

Men jag tänkte igår, på året som gått, och shit så mycket som hann hända, så mycket förändringar, så många beslut som tagits, jag har ett nytt jobb, där jag verkligen trivs, jag fixade det j*vla körkortet, jag är kvar här, har kvar allt.

Mina kidz är fortfarande min första prioritering, jag mår fortfarande kaoz vissa dagar, men jag känner åtminstonde, jag stänger inte av helt, jag tillåter mig själv att må så ibland, och jag går vidare iallafall.


Åkte igår en runda till Coop, vet inte varför men jag älskar att handla ensam, även om jag inte köper något viktigt, bara mjölk o så, men det är skönt, o i bilen, med min egen musik, lugn och ro, och en tid att stressa av.

Kan inte samla mina tankar idag, är överallt och ingenstans, ska nog krypa ner brevid någon i soffan och slappa lite till, migränen känns faktiskt hanterbar idag.


Ha en underbar dag, imorgon är det jobbdax, rutiner rutiner rutiner, ska bli skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards